2e Hands Kleding

Al vele jaren sorteren we kleding voor onze naasten in Hongarije en RoemeniŽ. Nog steeds blijft de vraag naar deze kleding groot. 2e Hands kleding uit Nederland is kwalitatief beter als de nieuw te kopen kleding in het Oostblok (die veelal uit China en Rusland komt)

 
Een enthousiaste groep vrijwilligers komt met regelmaat bij elkaar om de kleding te sorteren. Dit gebeurd in Bethabara.

We sorteren op dames, heren, kinderen, linnengoed, schoenen en overig. Alle deze dozen worden voorzien met een gekleurde sticker waardoor het in RoemeniŽ gelijk duidelijk is waar het omgaat. (Rood is bijvoorbeeld dameskleding, blauw herenkleding, geel kinderkleding enz. enz.)
 
Wilt u kleding brengen dan kan dat natuurlijk. Wilt u erop letten dat het om goede gebruikte kleding gaat! (dus: schoon, heel met rits en knopen). Helaas zien we nog steeds kleding waar de knopen afgehaald zijn en de ritsen eruit gehaald zijn. Extreem vies, vol met verf etc. is ook heel gewoon. Dit kan echt niet de bedoeling zijn toch?
 
U kunt de kleding brengen in de nieuwe houtenberging (linker deur) aan de achterzijde van Kerkelijk Centrum Bethabara, Van den Berglaan 79 in Voorthuizen. Rechts langs de kerk heen rijden en via de parkeerplaats aan de achterzijde kunt u de auto strak naast de berging zetten. De deur is open. Hartelijk dank.
 
 Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen