Kerstkaartenactie

Opnieuw zal dit jaar de kerstkaartenactie worden gehouden. De opbrengst is bestemd voor hulp in RoemeniŽ en de OekraÔne. De mensen daar leven in moeilijke omstandigheden. Wij willen hen vanuit onze welvaart steunen met geld voor kleding, medicijnen, kerstpakketten, enz.

 U kunt AL uw kerstkaarten in de periode maandag 12 t/m donderdag 22 december 2016 inleveren op een van de onderstaande adressen in Voorthuizen:

  • Jopie van Elten, Molenweg 4b
  • Riek van Maanen, Brahmslaan 5
  • Familie Van Middendorp, Klompenmakerslaan 41
  • Riek Schuiteman, Koninginnelaan 13
  • Familie Bouw, Rembrandtstraat 4

De kaarten kunnen van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 19.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur gebracht worden.
Denkt u eraan dat donderdag 22 december voor 16.00 uur de laatste mogelijkheid is om kaarten te brengen?

U betaalt het nieuwe PostNL decemberzegeltarief van € 0,65 cent per kaart.
De kaarten mogen maximaal 50 gram wegen en enveloppen moeten minimaal van het formaat 14 x 9 cm zijn)

 Buiten Nederland worden de internationale priority tarieven van € 1,25 berekend en mogen de kaarten maximaal 20 gram wegen.

 Uw kaarten worden door ons voorzien van een stempel: hulp RoemeniŽ/OekraÔne.

Hierna zorgen wij ervoor, dat uw kaarten snel en zorgvuldig rondgebracht worden in de volgende plaatsen; Barneveld, Uddel, Garderen, Kootwijkerbroek, Wekerom, Lunteren, Nijkerk, Zwartebroek, Terschuur, Putten, Hoevelaken en Ermelo.

Een groot aantal vrijwilligers staat hiervoor klaar.

De kaarten met een bestemming buiten de genoemde plaatsen voorzien wij van een postzegel waarop we korting krijgen. Een actie, die u niets kost en een mooi bedrag kan opleveren voor de mensen in de OekraÔne en in RoemeniŽ. U doet toch allemaal weer mee?

 

  

 

Kaarten sorteren, postzegels plakken, stempelen enz. enz.